12. kerület, Istenhegyi út 2/a

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 160 m²
Szobák száma 4 + 3 fél
239 000 € 73,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 255 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 2
Lift nincs
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás dél
Kilátás panorámás
Erkély 2 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
******************************************************
Felújítandó.

160m2 + opcionálisan 50m2 = 210 m2
160m2 (2 lakás) + opc. 50m2 hasznos (és további kb. 40m2 tetőív alatti) = 210m2 ( +40m2 )

******************************************************
// I speak English and German. Please feel free to contact me.

Fantasztikus panorámás kilátással, míves, jó állapotú, központi bár zöldövezeti elhelyezkedésű társasház tetőtere a tulajdonostól, kerületi átlagos m2 ár alatt eladó.

A gyönyörű stukkókkal díszített ház a város infrastruktúrájának ütőere mentén, mégis, már a zöld övezetben helyezkedik el, saját zöld parkkal, nagy fákkal körülvéve, A tetőtér tágas kilátást nyújt a Budai Várra.

Azok számára legideálisabb, kik rendelkeznek a kreatív vízióval és erőforrásokkal ahhoz, hogy formára csiszolják e gyémántot.

A házat egy papírgyáros építtette. Szakértők szerint rendkívül masszív szerkezetű, vastag falakkal, jó állapotú. Egy kis manikűr persze ráférhet.

A ház tetőterében KÉT LAKÁS található, 100 m2 és 60m2, külön helyrajzi számokkal. A két lakás EGYBEN eladó, tetőtérként.

A tetőtér opcionális felújítását követően - a lakók előzetes nyilatkozata alapján - TOVÁBBI úgy
******************
+60m2 (!)
******************
hasznos terület kerül a tetőtér tulajdonosának birtokába a 160m2 mellett.

Így összesen
******************
220 m2
******************
fantasztikus területen fekvő tetőtéri rezidencia alakítható ki, a tető-felújítási opciót kihasználva.

A nagyobbik (100m2) lakás - szinte a teljes hosszában húzódó ablakokkal - a Németvölgyi-istenhegyi kereszteződésből a Budai Várra tekint. A jóváhagyott tervek szerint kialakítható egy hosszú, folyosó szerű erkély is a panoráma ablakok előtt (jelenleg bádogozás takarja).

A másik (60m2) lakás egy 'csend-paradicsom', melyhez egy kiülésre alkalmas 1,2 m2-es erkély is tartozik, zöld kilátással. E lakás szobáiban, madárcsicsergés ébreszti az embert.

Mindkét lakáshoz tartozik egy lakáson belüli TÁROLÓhelység a konyha-fürdő-szobákon túl. Ezeket félszobaként jelöltük a hirdetésben. Mindkét lakás jelenleg '70-es évekbeli érzetet kelt, de ez nem is annyira számit annak aki egy kis paradicsomot szerete létrehozni belőle felújítással. Tartozik továbbá pincehelyiség is a lakásokhoz.

A nagy lakás cirkó FŰTÉSes, a kis lakás gázfűtéses (a portál adatlap formátumán csak egyet lehetett jelölni).

Közös költség a kisebbik lakásra (60m2) 10620 Ft, a nagyobbikra (100m2) 17820 Ft. A ház megtakarítással is rendelkezik. Remek szakamber, közös képviselő intézi a házzal kapcsolatok ügyeket.

A ház lakóközössége kiváló, rendkívül összetartóak és segítőkészek, egymást támogatjuk.
A két lakáson kívül 6 lakásban laknak még a házban.

A társasház kerítésének KÉT KAPUBEJÁRATa van, a ház két oldalán, az Istenhegyi út 2/a felől és a Németvölgyi út 1-3. felől. Mindkettő megadható címnek, mely két cég azonos helyen történő menedzsmentjét is lehetővé teszi.
A két lakáshoz mindkét oldalon egy-egy (összesen két) kültéri PARKOLÓHELY tartozik, további parkolóhelyek is igénybe vehetők.

A társasház Németvölgyi úti bejáratát használjuk bejáratként. Az Istenhegyi úti bejárat a földszinti szomszéd saját bejárata.

A TÖMEGKÖZLEKEDÉS is kiváló, a Déli pályaudvar / Metró / Villamos két perc sétányira, a MOM és a Mammut 15 perc sétányira található.
A zöld környékben a ház közelében jópár ovoda és iskola található pár perces sétára. Ideális és biztonságos családosok számára.
Két perc sétára található éjel-nappali bolt, stb.). Minden egyéb jellegű bolt is hasonlóképp egy karnyújtásnyira.

VIDEÓ portálon elérhető.

A lakás engedélyezett-, bár az új tulajdonos által testre-szabandó és megújítandó FELÚJÍTÁSI TERVEKkel rendelkezik.
A meglévő tervdokumentációkat díjmentesen átadjuk.
Az itt bemutatott tetőtér rajzok bemutatják az aktuális elrendezést (melyen a nagy lakás L alakú), valamint feltöltöttük az új tervet, melyen négyszög alakú.
A két lakás összenyitható.

ADDICIONÁLIS felajánlás: az új tulajdonos, egyedileg-, személyre szabottan gyártandó nyílászáróit, bútorait rendkívül kedvező nagykereskedelmi áron kaphatják meg, mivel a jelen tulajdonosnak befektetése van egy bútorgyárban.

Az eladási szándék megjelenésének oka, hogy a tulajdonos azon gondolkozik, hogy faluba / tanyára kiköltözzön; azonban az eladás időben ráér. A tulajdonos vállalkozó, rugalmas munkaidejű, így a lakás szinte bármikor megtekinthető.

FIZETÉSI KONDÍCIÓk:
. Az ingatlan meghirdetett m2 ára a környékbeli ingatlanok m2 ára (530e Ft/m2) alatti, mivel felújítást igényel. Az ár így egy korrekt, baráti ár, ezért a továbbiakban "a már lealkudott árnak tekinthető". (Kérjük, szóba se hozzák módosítását.) A lakás ára tökéletes azoknak, kik önálló igényeik szerint kívánják kialakítani otthonukat.
. 15% foglaló, vagy egy összegben történő fizetés a szerződéskötést követő 8 napon belül.
. A szerződési folyamatot a vevő bonyolítja és finanszírozza, a szerződést a tulajdonos ügyvédje ellenőrzi.
. A teljes vételár kifizetését követően a kiköltözési idő 3 hónap


Ügynökök csak az esetben keressenek, amennyiben saját jutalékukat az itt látott hirdetési árra teszik rá. Kérjük ennek tiszteletben tartását és megértését!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 255 ···