6. kerület, Podmaniczky utca 37.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Tulajdonostól!
Alapterület 108 m²
Ár 19,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 957 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség 10 000 Ft/hó
Tulajdonostól eladó pince ingatlan 108 m2 , kereskedelmi, szolgáltató ingatlan pince szinten, a Podmaniczky utcai saroképület Csengery utcai oldalán,
mely egy 300 m2-es ingatlan különálló és önálló albetétetképező, így értékesíthető alsó szintje saját utcai bejárattal. Egy nagy boltíves és egy kisebb boltíves helyisége mellett wc-mosdó, teakonyha, takarító helyiség található a jó állapotú ingatlanban. Alkalmas konditeremnek, jóga termek, balett oktatás, raktár, eladótér részére.

Belső kialakítása, kedvező belvárosi elhelyezkedése kiválóan alkalmas irodai, szolgáltató, kereskedelmi, kozmetikai, oktatási, egyéb humán vagy művészeti tevékenységre, alkotó, szervező, idegenforgalmi funkcióra, raktározásra. Jó megközelítésű a Nyugati pályaudvar mellett, metró, villamos, autóbusz, trolibusz állomások közelében. Városközponti elhelyezkedése miatt az ingatlan együttes a kerületnek azon az üzletnegyedi részén található, ahol sok szolgáltatás, üzlet, kereskedelmi, nagykereskedelmi egységek, jó közlekedés, gyalogos forgalom is vonzza a partnereket, ügyfeleket, érdeklődőket. A parkolás is budapesti viszonylatban jobbnak mondható.
Az eredetileg szép, gazdagon díszített saroképület belső felújítása befejeződött, a külső teljes felújítás hamarosan megtörténik, ennek költsége a vásárlót már nem terheli, a ráfordítás befizetése az idei pályázathoz teljes körűen megtörtént. A munka befejeztével az épület mind a Podmaniczky, mind a Csengery utca egyik legszebb háza lesz.
Korábban könyv és taneszköz-, bútorbolt, ital és dohány nagykereskedelmi központ, humán szolgáltató, számítástechnikai üzlet és informatikai vállalkozás, , jóga, balett és közösségi terem is működött az ingatlanban.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 957 ···