6. kerület, Csengery utca

Eladó tégla építésű lakás
Tulajdonostól!
Alapterület 133 m²
Szobák száma 4
239 940 € 75 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 642 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány CC
Emelet 3
Épület szintjei 3
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás dél
Kilátás utcai
Erkély 50 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
TULAJDONOSTOL!!Az Andrássy úttól három háznyira, a Csengery utcában kínálom eladásra ezt a rendkívűli, EGYEDI INGATLANT!
A házat 8 éve kívűl- belül teljesen felújították, GYÖNYÖRŰ, ÚJSZERŰ!! Liftet is beépítettek, cserébe az építtető megkapta a tetőteret, ahová 6 lakás került kialakításra, ebből a legnagyobb az én ingatlanom.
A lakás egy nappali plusz 3 hálós, 3 teraszos, 2 fürdőszobás és tároló is van az ingatlanon belül. Belépve a lakásba az előtérből nyílik egy kétszárnyas dupla ajtó, ahonnan a HATALMAS, 30 NM területű TERASZ nyílik. Innen tovább haladva az alsó szinten egy zuhanyzós fürdő és egy wc, valamint egy tároló van. A konyha és a rendkívűl tágas nappali szintén az alsó szinten található hatalmas ablakokkal, így mindig világos.
A felső szinten 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet. Az egyik halószobából egy 12 NM NAGYSÁGÚ TERASZ NYÍLIK, míg a másik két hálóból az utca, illetve az Andrássy útra tekintve egy 8 NM TERASZ található.
A lakás 8 éve épült, korának megfelelő korszerű anyagokkal lett megépítve. (A energetika stb.)

MODERN, FIATAL HANGULATÚ LAKÁS A BELVÁROSBAN 50 NM TERASSZAL! IGAZI KURIÓZUM! ITT GRILLEZHET A BARÁTAIVAL ÉS MÉGIS A BELVÁROS SZÍVÉBEN VAN.

LOKÁCIÓ: ANDRÁSSY ÚT 20 mp séta, OKTOGON 2 perc séta távolság, OPERA 5 perc, BAZILIKA 10 percnyi gyaloglásra van.
FONTOS!! INGATLANOS CSAK KONKRÉT ÉRDEKLŐDŐVEL JÖHET SZÓBA, CSAK ESETI SZERZŐDÉSSEL, SZERZŐDNI MEGTEKINTÉS ELŐTT TUDUNK 15 PERCCEL, ADDIG EGYMÁS IDEJÉT NE RABOLJUK! HA ÍGY MEGFELEL, KÜLDÖK KÉPEKET.

I am offering a unique apartment close to Andrássy street ( 3 houses distance) in the Csengery street for sale now.
The house was renovated inside and outside 8 years ago. BEAUTIFUL, MODERN property! An elevator was built up as well, so the builder got the upper floor in exchange. 6 apartments located on this floor (attic) and my flat is the biggest one. There is one living room, 3 bedroom, 3 terrace and a storage in this apartment.
Entering the property You can see a double casement- door from where open a large, 30 square meter terrace.
On the lowest floor there is a bathroom with a shower cabin, a toilet and the storage. The kitchen and the extremely spacious living room are located on the lower floor as well with huge windows, so the apartment is always bright.
On the upper floor there are 3 bedrooms and a bathroom with a tub. One of the bedrooms has a 12 square meter terrace, the other 2 bedrooms has an 8 square meter balcony looking out the Andrássy street.
You can have a grill party with your friends here and You are in the heart of the downtown yet.
LOCATION: ANDRÁSSY street is 20 seconds by walk, OKTOGON is 2 minutes walking, OPERA is 5 minutes and the Basilica is 10 minutes on foot.

Térkép

BKK megállók a közelben
Villamos
Metró
Éjszakai
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 642 ···