Százhalombatta, Vörösmarty Mihály utca 64.

Eladó telephely
Alapterület 720 m²
Telekterület 2 200 m²
Ár 89 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 241 ···
Üzenetet küldök

Eladó telephely

TELEPHELYNEK ALKALMAS HÁZ RAKTÁRÉPÜLETTEL, KÉT AUTÓBEJÁRÓVAL

Eladó a képeken látható, rendkívül csendes és nyugodt zsákutcák között található ingatlan, amelyen az utcafrontról megközelíthető főépület és melléképület található, hátul nagy kerttel. Az ingatlan mindkét zsákutca felől megközelíthető és autóbejárónak alkalmas kapuval rendelkezik.

Az ingatlan alkalmas vállalkozás működtetésére. Jelenleg iroda, műhely, raktár, illetve lakó funciót töltenek be az épületek helyiségei, de adottságai alapján további ipari jellegű helyiségek, illetve munkásszállás is kialakíthatók rajta.

A főépületben jelenleg a következő szeparált, külön bejárattal rendelkező lakrészek találhatók:
- 100m2 alagsor 2,20m belmagassággal, iroda és tároló konyhával, WC-vel
- 100m2 3 szobás, összkomfortos lakás a magasföldszinten, 2,70m belmagassággal, 29m2-es verandával
- 180m2 4 szobás duplakomfortos lakás az emeleten, részben tetőtér, 75m2-es terasszal
- két 28m2 és 30m2-es garázs, amelyből az egyik mosóként, a másik műhelyként is funkcionálhat, ehhez a részhez tartozik még egy kiskonyha, fürdőszoba és a gépészeti helyiség

A melléképület egy 258m2-es raktár, amelyben egy autószereléshez is használható akna található, illetve tartozik hozzá egy 70m2-es nyitott kültéri és egy 75m2-es nyitott, fedett tároló. A raktár egy légterű, szabadon berendezhető; benne erősáram rendelkezésre áll, gáz és víz is könnyen bevezethető, egyelőre szigeteletlen. A fedett tároló beltérré teljesen lezárható, a raktárral adott esetben egybe is nyitható.

A kb. 1200m2-es hátsó kert egy egyelőre kiépítetlen zsákutca végére nyílik, és alkalmas lehet hátsó teherautóbejáró vagy külön telek létesítésére.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk! Az ingatlan megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges. Jelentkezését a megadott telefonszámon vagy emailcímen várjuk!

Köszönjük, hogy megtekintette hirdetésünket!

Térkép

Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 241 ···

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10