4. kerület, Vécsey Károly utca

Eladó családi ház
Tulajdonostól!
Alapterület 81 m²
Telekterület 409 m²
Szobák száma 2 + 2 fél
Ár 39,9 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 886 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás utca, közterület - ingyenes
TULAJDONOSTÓL eladó egy ingatlan két független lakóépülettel Újpest kertváros legszebb részén, csendes környezetben. Két generációnak ideális otthon. A nagyobbik épület egy 54 m2-es ikerházrész külön utcai bejárattal, előkerttel, világos helyiségekkel: két szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel. Fel van újítva, nedvesség elleni falszigetelés, 10 cm-es dryvit hőszigetelő rendszer, új víz- és elektromos hálózat, a padló alatt bitumenes lemez, fűtése radiátoros kombi cirkó, alápincézett, tetőtere beépíthető.
A kisebbik lakóépület teljesen szeparált lakhatási lehetőséget biztosít. Alapterülete 27 m2, nappali szoba, kis hálószoba, konyha, fürdőszoba WC-vel és pince. Gáz, víz, villany külön bevezetve, külön mérőóra a vízhez és a villanyhoz. Fűtése konvektorral, melegvíz ellátása bojlerrel biztosított. A melléképület mögötti tároló helyiségek elbontásával a lakóterület hátrafelé 20-25 m2-rel bővíthető.
Az ingatlan per-, teher- és adósságmentes, osztatlan közös teleknek a része, a telekrész 409 m2, kerítéssel elválasztva, használata ügyvéd által ellenjegyzett szerződésben, térképpel rögzített. Önálló közműbekötésekkel rendelkezik.
A bevásárló udvar (Spar, OBI, Jysk, Pepco, Rossmann) egy buszmegálló, a Rendelőintézet, a városközpont, a főtér, a piac is könnyen elérhető. Bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér 5 percen belül van, a buszmegálló néhány perc.

Térkép

BKK megállók a közelben
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 886 ···
Neked ajánljuk