Érd, Szép Ilonka utca 69.-71.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4 432 m²
Ár 48 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 513 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Tulajdonostól eladó a hirdetésben megjelenített két telek!

A telkek együttes mérete 4432 m2. Hrsz.: 11052, 11053. Címe: 2030 Érd, Szép Ilonka utca 69.-70. Irányára 48 millió forint. A telken van víz, áram és csatorna kiállás. Gáz az utcában. A telken egy romos, bontandó épület áll. Az utca teljes hosszában aszfaltozott.

A helyszínrajzon látható a telek elhelyezkedése és szintemelkedései. A telek közepén egy nagy területű vízszintes plató található. Innen látható be a telek panorámája. A szintkülönbségek természetképezte rézsűkkel alakultak ki a telken belül, melyeket borostyán és gyümölcsfák díszítenek, az utcafronttól egészen a platóig. A platón bokrok, fűfélék, cserjék és gyümölcsfák találhatóak (alma, körte, sárgabarack, cseresznye, mandula...). A telek hátsó része (utcától távol eső), közel egyharmada, erdővel borított és igen meredek. A telek fennmaradó részét akác és kisebb cserjék, bokrok takarják.

A telek hangulata tökéletesen idomul Érd kertvárosi, nyugalmas hangulatához. A valaha szőlős domboldal, és a környék csöndessége azonban még természet közelibbé, barátságosabbá és meghittebbé teszi a telek hangulatát.

A telek 25%-ban beépíthető. Társasházak kialakításától kezdve egészen a nyugodt, békés, családi házak építéséhez megfelelhet.


Keressen bizalommal!

Üdvözlettel;
Domján Sebestyén

Térkép

Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 20 513 ···
Neked ajánljuk