Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyírbátor

Eladó, általános mezőgazdasági ingatlan

149 M Ft

191 360 m²

telekterület

+36 20 955- mutasd
A telefonban hivatkozzon erre az azonosítóra: COM 80200407
Palmer Ingatlanközvetítő iroda
Palmer Ingatlanközvetítő iroda
Az iroda további hirdetései
Típusáltalános mezőgazdasági ingatlan

Nyírbátorban, a Nyíregyháza felé vezető közút mellett, a Gyulaji(Nyírgyulaj)erdő alján, egy birtoktestet alkotó,közel20 ha(191.360 m2) terület eladó!Az ingatlanidegenforgalmi, ipari, kereskedelmi, turisztikai stb. beruházásra egyaránt alkalmas. A teljes terület művelésből való kivonása kb. 10 millió Ft.
A gazdasági , kereskedelmi,szolgáltató zónában lévő telken vezetékes víz, villany, és ipari áram található. Csatornázás ill. a gázbevezetés kivitelezhető.Utcafronti szélessége290 m.Ezt a területet, zónát a város Önkormányzata "idegenforgalmi centrum"- nak jelölte ki. Ebben a gazdasági, kereskedelmi, szolgáltatózónában 60 %-os beépíthetőséggel építhető létesítmény.
Az egy birtoktestet alkotó ingatlanon 2 tanya található, lakható 2 házzal, melléképülettel, istállóval.
A Camping, Sárkány gyógyfürdő ill. a Horgásztó közelsége miatt ideális hely egy4 csillagos Gyógy és Wellness Szálloda építésére. Ez a földterület Fürdőtől kb. 300 m-re van.
A várostól 10 km-re van a most épülő - jó minőségű úton megközelíthető - Nyírgyulaj- i autópálya felhajtó, ill. 25 km-re van a Nagykálló - i autópálya felhajtó.
Nyírbátorban élő emberek megfelelő léptékű , dinamikus fejlődést terveznek a városban,turizmusból akarnak megélni.